Skapad: 2022-04-29 🕒 20:33:43

Roadrunner

Det sker stora förändringar i redaktionen för vår fantastiska tidning Roadrunner. Du som medlem, läs igenom texten noga och agera! 

Magnus Corell slutar som chefredaktör efter många år av otroligt förtjänstfullt arbete. Mattias Larsson kommer ta över rollen som ny chefredaktör. Jobbmässiga förhållanden gör att det kanske kommer bli ett dubbelnummer i höst för att Mattias skall hinna komma in i jobbet MEN det som verkligen behövs nu är fler som vill vara med att skapa tidningen.

Flera hoppar av/drar ner på sin insats i nuvarande redaktion samtidigt så läget är så krasst att utan förstärkning kommer vi inte kunna producera en Roadrunner som är i närheten av det vi medlemmar är bortskämda med att få läsa. Därför behövs din insats nu mer än någonsin!

Har du tidigare erfarenhet av att skriva, eller vill pröva dina vingar som skribent i vår eminenta tidning är det nu du har chansen. Är du intresserad eller har frågor om detta, kontakta sekreterare[snabel-a]club300.se. Tipsa även om personer som du tror passar in så det finns en chans att få se nya nummer av Roadrunner i brevlådan även imorgon!