Larm från BirdAlarm
2020-08-15 Medelhavstrut - Bagenkop
2020-08-15 Stäpphök - Skälsund
2020-08-15 Silkeshäger - Grudavatnet
2020-08-15 Kungsfiskare - Læså
2020-08-15 Ängshök - Lidhem

Hjälp

Här finner du information om du behöver hjälp med hur du använder hemsidan.

Det viktigaste är att du får koll på din inloggning. Om du inte har en korrekt angiven mailadress hos oss kommer det inte att fungera. Har du provat lösenordsåterställning och inte fått ett mail inom någon minut (glöm inte att kontrollera din skräppost), så har du troligen fel e-postadress angiven. Då måste du kontakta Club300 för att ange eller ändra mailadress. För mer information, se filmen om inloggning med länk nedan, samt läs gärna kryssinstruktionsdokumentet på sidan kryssinstruktioner, där finns mer information om inloggning och användarnamn. 

Genom att logga in når du din nya profil. Tänk på att det är du som användare som är ansvarig för att ha din information uppdaterad när det gäller såväl e-postadress som postadress och telefonnummer. På den publika profilen, som andra användare kan se, så visas inte telefonnummer, postadress och e-postadress. Dessa ser du bara på din egen profil när du är inloggad. 

För att underlätta användandet av hemsidan har vi skapat en filmserie

Du hittar den på vår youtube-kanal, serien heter Nya hemsidan

Här är direktlänkar till alla filmerna om nya hemsidan: 

Är du intresserad av hur du använder kryssavdelningen, så finns det en speciell sida för det i kryssavdelningen. Sidan heter Kryssinstruktioner.

Behöver du komma i kontakt med Club300 angående något speciellt ärende, gör det via sidan kontakt här på hemsidan. 

Vi finns också på Facebook. Du kan skicka meddelanden till oss via vår Facebooksida Du kan också besöka vår Facebookgrupp, där diskussioner om diverse ämnen, såsom hemsidan, förekommer. Där kan du delta i diskussioner och få hjälp. 

Har du input gällande fel eller frågor hemsidans funktionalitet så kontakta oss på sekreterare@club300.se. Om du behöver hjälp att använda hemsidan, se till att första ha sett igenom våra instruktionsvideos och läst dokumenten som finns. Vi hoppas på förståelse för att vi inte kan ge personlig service till över 3.000 medlemmar utan att dessa först försökt själva. Saknar du någon information som vi enkelt kan komplettera med så är det mycket tacksamt att du informerar oss.  

Kommande funktioner

Vi är fortfarande i början av att fylla vår nya hemsida med innehåll. En del funktioner finns men är inte igång, andra funktioner är medvetet borttagna och somliga är inte riktigt färdiga. Bland det som saknas och som är en målsättning att få upp fullständigt är: 

  • Listor. Det saknas en del välkända listor. De är inte bortglömda, men måste jobbas lite mer med innan de kommer ut. 

Kända FEL på hemsidan

Det finns fortfarande ett antal funktioner på hemsidan som inte fungerar fullt ut eller saker vi får leva med. Här följer en sammanställning av det som inte fungerar och vad status är:

  • Uppdateringar av kryss är lite skakigt: Arter som läggs till saknas ibland på Sverigelistan, en rättning av detta är på gång och kommer inom kort. Om du lagt till ett kryss som syns på årslistan men inte på Sverigelistan, avvakta. 
  • Nya kryss 2019-listorna: En del personer saknas på dessa listor, det går inte att påverka själv, så lägg ingen energi på det, det kommer fixas. 
  • Blockers/Kryssfördelning: Det ska gå att se vilka som har en art som blocker/skamart, det går inte ännu.
  • Jubileumslistor: Listorna för kryss nr 300-450 är inte riktigt rätt och dolda just nu. 
  • Familjelistan: Denna lista fungerar inte fullt ut ännu, och är därför inte publicerad. 
  • Reserapporterna, världsdelar: Vissa reserapporter i länder som är delade mellan regioner, ligger på fel världsdel, ny logik på väg.