Skapad: 2020-12-13 🕒 13:41:47

Dags för medlemsavgift 2021

I fredags skickades fakturorna ut för 2021 års medlemsavgift för Club300 via e-post. Det är viktigt att du betalar enligt instruktionerna på fakturan. 

 

Till alla medlemmar med registrerad mailadress går fakturan ut via e-post. Har du inte fått din faktura kan det bero antingen på att du inte har en registrerad e-postadress, eller att den har hamnat i skräpposten. Om den har hamnat i skräpposten kan du lägga till club300 som betrodd avsändare för att undvika att det sker i framtiden. 

Vi har skapat ett par instruktionsfilmer för detta om du vill ha hjälp. De är anpassade för Gmail och Microsofts mailtjänster (outlook, live, hotmail) men ger bra tips även om du skulle ha någon annan mailleverantör. 

Gmail: https://youtu.be/mgtPzPo1R84

Microsoft (Hotmail, Live, Outlook): https://youtu.be/m755gPAl8AY

Det är viktigt att du betalar enligt instruktionerna i mailet. Betalningen ska gå till föreningens bankgiro och inget annat. Betalar du "som du alltid gjort" riskerar betalningen att ta längre tid att behandlas och skapar merarbete för föreningens ideella krafter. 

Har du inte fått något mail beror det troligen på att du inte har någon registrerad mailadress hos Club300 och då kommer du få din faktura lite senare med Roadrunner. Det är en stor merkostnad för föreningen att göra dessa utskick och vi hoppas att så många som möjligt försöker registrera sina e-postadresser hos föreningen. Det är också en förutsättning för att använda hemsidans alla funktioner. 

Har ni några frågor eller funderingar kan ni alltid kontakta oss via föreningens facebooksida, eller via mail. Kontaktuppgifter finns här.