Skapad: 2022-12-19 🕒 11:10:02

Medlemsavgift 2023

Idag den 19/12 på eftermiddagen kommer fakturorna för medlemsavgiften 2023 att skickas ut via e-post till de medlemmar som har en sådan registrerad i våra system. 

Som tidigare informerats om beslutade årsmötet i våras att för första gången på ett drygt decennium höja medlemsavgiften. Den ordinarie avgiften höjs till 350 kr/år. Vänligen notera detta när betalningarna görs för att slippa både betala extra och för att spara på våra ideella resurser. 

Har du ingen registrerad mailadress hos Club300 kan du med fördel kontakta oss för att lägga in en sådan och få fakturan via e-post. Det görs via member@club300.se eller sekreterare@club300.se. 

Från och med i eftermiddag runt 15-tiden kan du även hitta din betalningsinformation genom att logga in på www.club300.se och titta under "Min profil". Där finns samtliga uppgifter tillgängliga. 

Om du inte får någon faktura den 19/12, glöm inte att titta i din skräppost, det är lätt att den här typen av utskick hamnar där. 

För att säkerställa att utskicken inte hamnar i skräpposten framöver, titta gärna på våra filmer om hur man lägger till club300.se som betrodd avsändare. Du hittar dem på vår youtubekanal: https://www.youtube.com/user/Club300Sweden

Det är viktigt att du betalar till vårt BANKGIRO med korrekt OCR-nummer. Ingenting annat. Alla betalningar till gamla konton eller med felaktiga referenser skapar mycket merarbete för oss.

/Styrelsen Club300