Skapad: 2020-03-26 🕒 20:03:07

Inställd Skådarmässa och tillhörande pubkväll i Kristi Himmelsfärd

Vi har sagt det tidigare, men den här våren är en annorlunda vår. Pandemin orsakad av det nya Coronaviruset drabbar allt fler i Sverige. Folkhälsomyndigheten avråder nu från resor till bland annat Öland med fokus på påskhelgen. Risken är stor att det rådet kommer att kvarstå även efter påsk en tid framåt, för det finns inga signaler på att kulmen för antal sjuka i storstadsregionerna är nådd än.

Styrelsen i Club300 har med anledning av pandemin beslutat att planering av vår klassiska tälthelg därför inte kan fortgå som vanligt. Det fungerar inte att stå tätt i Blå museet som vi brukar. Och vi kan inte arrangera pubkvällen på Ottenby vandrarhem enligt tidigare tradition. Det går inte att bo i flerbäddsrummen i ”C3-huset” som vi brukar göra.

Vi har därför beslutat att ställa in alla Club300-aktiviteter under Kristi Himmelsfärd i år, något vi alla i styrelsen beklagar djupt! Vem vill inte vara på Öland i maj liksom - och hänga med C3!?

Årsmötet, som vi sköt fram tidigare, kommer vi att genomföra i form av ett onlinemöte. För att det ska fungera kommer vi behöva ha föranmälningar till det mötet. Information om hur allt ska gå till, samt dag och tid kommer inom kort.

/Styrelsen