Skapad: 2020-09-06 🕒 20:10:38

Höstquizet avgjort

Som vanligt har det kommit in många svar på vårt quiz, kul att se både de som brukar ta chansen på plats i Falsterbo och de som nu fick möjlighet hemifrån testa sina kunskaper i att identifiera rovfåglar.

Det är inte en lätt uppgift att göra det så klurigt att det går att skilja agnarna från vetet, det är ett som är säkert. Det krävdes en hel drös med slamkrypare och kluriga bilder för att göra det klurigt nog för våra skarpögda medlemmar. Ja så klurigt att det nästan var på gränsen till bedrägligt i något fall, men alla bilder har faktiskt klarats av minst 10% av de tävlande.

Här finns en länk till hela quizet om du vill prova dina kunskaper. Rovfågelquiz 2020 

Så till vinnarna. Tre personer delade tredjeplatsen, detta var Martin Alexandersson, Markus Tallroth och Geir Mobakken. Dessa stannade på 28 poäng. På andra plats hittar vi Per Undeland med 29 poäng. Men med full pott och därmed ensam vinnare har vi Pontus Wennesjö! En oerhört imponerande insats att få in alla rätt. Belöningen för detta blir en Club300-jacka i valfri storlek. Detsamma gäller för vinnaren som lottades fram, och den lyckliga här blevJoakim Setterlund.

Club300 tackar för deltagandet i årets quiz och kan nog lova en fortsättning vid den här tiden nästa år. Då förhoppningsvis återigen tillbaka på Falsterbo Bird Show.