Skapad: 2019-12-04 🕒 21:39:37

Den nya hemsidan är här!

Varmt välkomna till Club300s nya hemsida - en helt ny sajt utformad med klubbens kärnområde, kryssen, i fokus. Surfa runt, bekanta er med de olika delsidorna men missa inte att kolla in de instruktionsfilmer som gjorts för att alla medlemmar enkelt ska kunna använda vår nya hemsida.

Den nya hemsidan bygger på ett och samma gränssnitt - vi från föreningen lägger upp nyheter och information, du kan som inloggad medlem bland annat uppdatera dina kryss, ändra dina adressuppgifter och läsa äldre nummer av Roadrunner. Du hittar också en uppfräschad variant av Svenska fågellistan och mycket mer.

För att introducera alla hemsidebesökare på bästa sätt till hemsidans nya struktur och nya funktionalitet finns det ett gäng instruktionsfilmer. Filmerna ligger här i en spellista på Youtube, vilket gör att alla filmer spelas upp efter varandra. Om du hellre vill se enbart filmerna för den nya kryssdatabasen ligger dessa filmer i nästa videofönster.


Alla instruktionsFilmer

KRYSSDATABASEN - HOW TO

Den nya kryssdatabasen är baserad på observationer. När du anger en observation, ett "kryss", så kommer den läggas till alla aktuella listor. Logga in på sidan för att ange nya kryss och specificera dina gamla. Fullständiga instruktioner om hur du kryssar och logiken kring kryssavdelningen finns i nya kryssmanualen (pdf). Vidare kryssinstruktioner ses i videofönstret nedan eller på sidan Kryssinstruktioner