Skapad: 2020-09-20 🕒 11:05:24

Äntligen - med parkeringsbekymmer

Det är många som suktat efter en mindre gulbena. Kryssare som börjat det senaste decenniet har i många fall haft större gulbena men saknat den mindre kusinen. Men i fredags slog Magnus Hallgren till vid Dättern i Grästorps kommun.

Dock infann sig snabbt ett problem, då den ordinarie parkeringen är liten och den närmaste grannen inte var så pigg på parkerande fågelskådare. Men Peter Holst var kreativ och hittade snabbt en lösning tillsammans med Gunvor Kihlander på gården bredvid. Peter agerade även föredömligt parkeringsvakt under fredagskvällen och informationen kommunicerades till dragsugna skådare.

Nu vill vi givetvis uppmärksamma och tacka Gunvor som ställde upp med parkeringsplats, och Peter har lovat bistå även i detta. Så ni som har nyttjat Gunvors gård för parkering, bistå gärna med en slant genom att Swisha Peter Holst som sedan skickar pengarna vidare till Gunvor.

Peter Holst: 0737-597867, skriv "Parkering gulbena".

Vi är otroligt beroende av markägare som ställer upp, så dra ditt strå till stacken om du nyttjat gårdsplanen. /Styrelsen Club300