Galleriet | Reserapporter | Kryssavdelningen | Press | Birdprotection | Bird Alarm (BA) | Svenska fågellistan

Nyhetsarkivet

Här finner du de artiklar som har publicerats på club300.se. Välj nedan vilken kategori du är intresserad av och artiklarna listas sedan efter publiceringsdatum med den senaste först.

Välj kategori:Publiceringsdatum: 2012-08-06

Nya BirdAlarm lanseras vid FBS!

2012-08-06 Webbredaktionen

Nu lanserar Club300 en ny generation appar för fågellarm - Bird Alarm!

Det nya systemet är anpassat för en internationell lansering vilket kommer att gynna Club300 och dess medlemmar. Ett bredare kundunderlag ger bättre möjligheter att finansiera vidareutveckling av världens bästa larmsystem för fåglar.

Bird Alarm har inbyggda GPS-funktioner vilket gör det möjligt att larma från en kartbild. Systemet känner av var du befinner dig och översätter denna position till en lokal. Man kan också peka på kartan och sätta en nål som visar fågelns position. Det går att larma från vilken lokal som helst i världen!

De största förändringarna sker faktiskt under skalet. Programkoden kommer i huvudsak att läggas på servern, inte i mobiltelefonen.

Nordicstation i samarbete med Club300 har under våren och sommaren jobbat fram det nya systemet. När Bird Alarm introduceras för oss i Club300 är i skrivande stund oklart. Förhoppningsvis sker detta innan årsskiftet. Det kommer appar för iPhone, Android- och Windowstelefoner.

Det nya Bird Alarm kommer att visas upp i Club300's monter vid Falsterbo Bird Show samt vid ett föredrag i stora tältet kl 16.00 på lördag 1 september, strax före kvällsprogrammet med bl.a. Landskampen i fågelkunnande.

Webbredaktionen      

 


Nya BirdAlarm© Club300 | Om cookies Till toppen av sidan
CLUB300
Zeiss Naturbokhandeln ITAB Välkommen till Getterön!